Bemanning

– operativt ledarskap skapar trygghet

Vi kommer från bemanning och logistikbranschen och har framförallt lång erfarenhet av kollektiv bemanning. Vi skapade Boxflow bemanningslöningar för att vi ser ett behov för mer flexibla och behovsorienterade personallösningar inom lager och logistik. Vi tror på starkt operativt ledarskap och beslutsfattande ute på plats hos våra kunder. Vår erfarenhet är att det skapar snabbare kontaktvägar, kontroll och kvalité vid upplärning, ersättare vid snabbt behov av mer personal osv. Allt detta till en låg kostnad.

Helt enkelt ett stort mervärde både för er som kund och för oss som leverantör.

Ledarskap med flow

Våra operativa ledare har lång erfarenhet från Logistikbranschen och förstår er verksamhet och behov. Våra ledare kan användas i olika faser och utsträckning såsom. 

  • Implementation av förbättringar eller förändringar i Er verksamhet

  • Förbättring och utveckling i driften

  • Kvalité och produktivitetsförbättring  

 
 

Tjänster och produkter

 
Logistikentreprenad_low.jpg

Logistikentreprenad

Logistikentreprenad innebär prestationsbaserad kostnad där Boxflow tar ansvar för produktivitet, kvalité och utveckling, exempelvis ett pris per plockad orderrad.

Läs mer

 
people.jpg

extraPOOL

Om ni får inkomna sjukanmälningar, en sent anmäld container eller ett oväntat produktionsstopp är en extrapool från boxflow en ypperlig lösning.

Läs mer

staff.jpg

Heltidspersonal

Vi erbjuder självklart också långsiktig inhyrning, rekrytering och hyrrekryteringar. Vi scannar ständigt arbetsmarknaden på bra kandidater.

Läs mer

 
patternboard.jpg